Hjem » Støvfiltrering

Støvfiltrering

 • Filterposer

  Filterposer

  Valhall leverer filterposer, filterkurver, filterkassetter og filterpatroner til store og små filteranlegg i industrien. Vi har bred erfaring, solid kompetanse, mange kunder og gode referanser.  Våre Filterposer kan brukes som en filtrering løsning, eksempel i følgende bransjer:

  Les mer

 • Industri ventilasjon

  Industri ventilasjon

  Vi leverer og monterer ventilasjonsanlegg til industrien. Industriventilasjon, luftfornyelse i rom til industrielt formål. Kravene varierer fra bedrift til bedrift, men disse hovedoppgavene går igjen: holde riktig luftfuktighet, holde riktig temperatur, fjerne overskuddsvarme, fjerne støv og partikler fra romluften, og å fjerne giftig eller skadelig gass og damp. Det største problemet er å ofte å…

  Les mer

 • Filteranlegg

  Filteranlegg

  Komplette støvfilter anlegg, filtersystemer for støv. Vi leverer standard eller kunde tilpassede støvfilter anlegg og siloer.

  Les mer

 • Service og vedlikehold

  Service og vedlikehold

  Vi skifter filter, filterkasetter og filterpatroner. Vi bygger også filteranlegg og utfører servicearbeid der hvor kunden har behov. Valhall industri har svært mange ulike typer filter, filterposer, filterkurver og filterpatroner på lager i Norge. Vi skaffer filter og komponenter til filteranlegg i industrien. Vi tar oppdrag over hele landet.

  Les mer